Wat is Omgevingsmanagement?

Definitie omgevingsmanagement:“Het geheel van activiteiten, gericht op verkennen en betrekken van alle stakeholders, met als doel (gezamenlijke) doelstellingen te onderkennen en te realiseren.”

Wat doet een omgevingsmanager?

Definitie omgevingsmanager:

“De omgevingsmanager brengt de belangen van alle stakeholders in kaart. Door te luisteren probeert de omgevingsmanager rekening te houden met verschillende wensen en belangen.”

 Omgevingsmanagement en EMVI?

Omgevingsmanagement is tegenwoordig een veelgevraagd onderdeel van een EMVI-plan. De opdrachtgever wil graag in het plan lezen hoe de inschrijver met relevante stakeholders omgaat.

Kans

De Omgevingsapp is een smartphone-applicatie, waarmee we stakeholders op afstand informeren over onze voortgang en de verwachte hinder. Bij overgang naar een volgende fase of bij vertraging sturen wij een pushbericht, zodat de belanghebbenden altijd op de hoogte zijn van actuele afsluitingen, parkeermogelijkheden en omleidingsroutes. Stakeholders kunnen via de app meldingen doen en vragen stellen, ook met foto. Meer informatie staat hier: https://houseofapps.nl

Ook winnen?

Wil je jouw EMVI-plan of bidbook nóg beter maken? Uiteraard helpen wij je graag.