ClickCease

House of Tenders

Aanbestedingen winnen, dat is ons vak. House of Tenders is een adviesbureau dat allerlei bedrijven verder helpt in de tenderbusiness. Ons specialisme is het schrijven van het kwaliteitsplan, ook wel EMVI- of BPKV-plan genoemd.

We zijn innoverend en zoeken continu naar verbetermogelijkheden, bijvoorbeeld met ons interne verbeterteam. Onze mensen zijn flexibel, fris en proactief. Van stoffige tekstschrijvers hebben we er in Nederland al genoeg. Ten slotte is onze teamgeest de bottom line. We zijn vastbesloten om voor winst te gaan en we dagen elkaar uit om onze talenten te ontwikkelen.

Naast plannen schrijven, reviewen wij documenten, geven wij interviewtrainingen, maken wij plannen grafisch op en leveren wij omgevingsmanagers. Wat we niet doen? We geven geen juridisch advies en helpen ook niet met documenten invullen en indienen. Dat vinden we namelijk niet leuk en kunnen andere bedrijven veel beter 😉

“Aanbestedingen winnen, dat is ons vak. House of Tenders is een adviesbureau dat bedrijven helpt meer omzet te behalen”

Werkwijze

We managen met ons team minimaal 15 tenders tegelijk. Ons tenderproces is altijd hetzelfde, waardoor ons team precies weet wat ze van elkaar kunnen verwachten. Zo doorlopen we efficiënt een tender. Daardoor hebben we genoeg ruimte om creatief tot onderscheidende oplossingen te komen. 

We denken mee én vooruit, zodat de klant zijn aanpak optimaliseert. We halen alles boven tafel om een winnende strategie te formuleren. Met als resultaat: we bedienen met succes bedrijven en organisaties in zeker 12 verschillende branches. Van groenonderhoud tot elektrotechniek, en van infra tot IT. Komt er een kink in de kabel? We formuleren altijd een oplossing en voorkomen stilstand. En aan het einde blikken we terug, want dankzij evaluaties verbeteren we onze werkwijze continu.

Ambities en doelen

Wij geloven in de kracht van een hecht, enthousiast en gemotiveerd team. Met gemotiveerde mensen behalen we voor onze klanten de beste resultaten. Onze focus ligt daarom op de tevredenheid van ons team.

We formuleren elk jaar groeiambities, we zorgen ervoor dat we blijven ontwikkelen. Dat is ook wel nodig, want de tenderwereld verandert continu. Wat nu goed werkt, is straks achterhaald.  Onze doelen:

  • We hebben het beste tenderopleidingstraject van Nederland.
  • Onze medewerkers waarderen ons met minimaal een 8.
  • Onze klanten waarderen ons met minimaal een 8.

 

In ons team vind je projectleiders, niet-stoffige tekstschrijvers en grafisch vormgevers.

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Krijg maandelijks updates over onze projecten en ons team.

Utrecht

Utrecht

In Utrecht houden we kantoor in een statig en klassiek gebouw. Midden in de binnenstad aan de Brigittenstraat. Het pand is ge- bouwd omstreeks 1500. Rond 1575 was hier het “Domus Paupe- rum” gevestigd. Het was een broederschap die een aantal on- bemiddelde studenten onderhield en gratis huisvestte. In 1814 kreeg het pand zijn huidige neoclassistische vorm. Sinds 2018 is House of Tenders hier gevestigd. We hebben het tapijt weg- gehaald en het systeemplafond laten verwijderen. Een karak- tervolle werkplek met eikenhouten vloer en gestucte plafonds is het resultaat. We zitten regelmatig in onze grote binnentuin of lopen een stukje langs de Singel. Op weg naar de visboer of gewoon voor een ommetje om samen even bij te praten.

Werken bij House of Tenders?

Klanten zijn natuurlijk belangrijk, maar zonder goede medewerkers lopen onze klanten weg. Onze klanten vragen veel van ons, dus moeten we zelf ook goed presteren. Onze focus ligt daarom op de ontwikkeling van onze collega’s. Allereerst moeten wij ervoor zorgen dat het werken fijn en leuk is. Daarnaast moet er genoeg uitdaging zijn. Een steile leercurve met goede begeleiding vinden we belangrijk.

Video afspelen