ClickCease

Hoe schrijven wij een winnend EMVI plan?

Heb je een aanbesteding via bijvoorbeeld Altura of Negometrix op het oog, maar weet je niet waar te beginnen met het schrijven van een EMVI-plan? Tekstschrijven is ons talent. Samen met klanten schrijven wij het plan van aanpak (BPKV en EMVI) voor hun inschrijving. We zoeken uit wat de aanbestedende dienst precies zoekt en helpen jou met het formuleren van een SMART aanpak.

Op welke manier blaas jij hen omver met jouw aanbieding? Wij spitten alle stukken uitvoerig door, van leidraad en nota van inlichtingen tot bestek en programma van eisen. We adviseren jou en denken mee om tot een succesvol EMVI-plan te komen. Winnen is ons doel!

of

> 15 jaar ervaring in de tenderwereld

> 700 plannen geschreven

> 1,8 miljard aan omzet gegenereerd

Onze 7 zekerheden om een tender te winnen.

Aanpak afstemmen.

Je hebt een aanbesteding gezien, bijvoorbeeld op Altura of Tenderned. Die wil jij winnen! Met ons stem je het tenderproces af: wat, hoe, wie en wanneer.

Interne kick-off.

Intern houden wij een kick-off tussen de projectleider en planschrijver, nog voor de eerste sessie. Wij nemen alle gepubliceerde stukken door en bespreken wat deze aanbestedende dienst zoekt, welke concurrentie we voorzien en hoe jullie EMVI-inschrijving onderscheidend wordt.

Sessies.

We organiseren minimaal 4 sessies: een start-, strategie-, informatie- en optimalisatiesessie. Tijdens de sessies behandelen we vragen als: ‘Wat wil de opdrachtgever?’ En later: ‘Hoe maken we de aanpak zo SMART en onderscheidend mogelijk?’ We bespreken jouw aanpak in detail, zoals je planning, en geven advies. We doorgronden de gunningscriteria, formuleren maatregelen en brainstormen over winnende oplossingen. Tijdens de laatste sessie zetten we de puntjes op de i van een winnend plan van aanpak.

Reviews.

Tussen de sessies door werken onze EMVI-schrijvers hard aan de tender. Het plan wordt hierbij regelmatig en zorgvuldig gereviewd, door jou en door ons, via interne en externe senior planschrijvers. Tijdens de reviews wordt gecontroleerd of de basisstructuur klopt, de besproken strategie helder is én onderscheidend. Zijn we op de juiste koers om te winnen? We verfijnen de maatregelen en vullen de laatste open plekken in.

Taalcheck.

Tijdens het schrijfproces verandert de tekst vaak. Onze correctors halen met een taalcheck de schrijf-, taal- en spelfouten eruit. Wel zo handig om te doen, voordat het plan naar de grafisch vormgever gaat.

Grafische vormgeving.

Ons grafische team maakt van elk Word-document een prachtig EMVI-plan. Zij zorgen voor de gunfactor, de kers op de taart van jouw inschrijving.

Klaar.

Evalueren maar! Samen met jou kijken we terug op het tenderproces. Wat ging goed, wat kon beter? Zo blijven wij groeien.

Specialist in plannen winnen.

House of Tenders is goed in het maken van winnende plannen van aanpak voor aanbestedingen. Wij bieden in het maken van een plan een totaalaanpak: we halen informatie op, schrijven, reviewen en maken het plan grafisch op. Een totaalaanpak begint bij €5.000.

Wat we niet doen is hulp bieden bij indiening, zoals formulieren invullen of juridische hulpverlening. We hebben hier wel partners voor, dus desgewenst kunnen we het wel aanbieden.

Het gros van de tenders die we oppakken heeft een omzetwaarde tussen de 1 en 5 miljoen. Ook hebben we altijd wel enkele tenders lopen met een omzetwaarde tussen de 5 en 50 miljoen. Een paar keer per jaar voeren we tenders uit met een omzetwaarde tussen de 50 en 200 miljoen.

Een greep uit onze klanten