ClickCease

Een professionele uitstraling voor jouw plan van aanpak

Vormgeving is bij tenders belangrijk. Als een beoordelaar alle ingediende plannen ziet liggen, dan heeft hij hier binnen 1 seconde een oordeel over. Als er vijf plannen op tafel liggen, dan wil je dat jouw plan er als eerste wordt uitgepikt. Jouw plan wordt zo de benchmark voor de andere plannen. Zo sta je al met 1-0 voor.

Soms is een tender zo belangrijk dat je hem per se wilt winnen. Wij adviseren dan om je winstrategie te laten verbeelden in je plan. Soms wil je meedoen met een tender, maar wil je beperkt investeren. Dan adviseren wij om het plan eenvoudig op te maken. Zo bespaar je kosten maar heeft je plan wél een professionele uitstraling.

House of Tenders is goed in in één keer de aandacht trekken, in complexe zaken simpel uitleggen en in het overtuigen om voor jouw organisatie te kiezen. Schakel ons in als je de volgende tender echt wilt winnen.

of

Laat ons jouw plan vormgeven als je de volgende tender écht wilt winnen

Vormgeving passend bij jouw project.

Mooie onderscheidende ontwerpen die in het oog springen bij jouw opdrachtgever.

Eenvoud versterkt de boodschap.

Complex verhaal? Ontwerp een infographic om de informatie visueel over te brengen.

Ondersteuning bij een krachtige presentatie.

Ondersteuning bij het vormgeven van een overtuigende inschrijving.

Welk vormgevingspakket past het beste?

Vormgeving is bij tenders belangrijk. Als een beoordelaar de plannen ziet liggen, dan heeft hij hier binnen 1 seconde een oordeel over. Wij willen natuurlijk dat hij bij ons plan direct het beste gevoel heeft, dan staan we al met 1-0 voor.

Omdat het belang van iedere tender voor een inschrijvende organisatie verschilt, bieden wij verschillende vormgevingspakketten aan.

Zilver.

Dit is de beste keuze als het budget beperkt is. We maken het plan netjes op met uitgelijnde tekst, een frisse kaft en gebruiken bestaande standaardafbeeldingen. We maken het plan op tijdens de eindfase van de tender, pas wanneer alle teksten 100% gereed zijn.

Goud.

Als je goed voor de dag wilt komen of als er veel specifieke afbeeldingen nodig zijn om je aanbod uit te leggen, dan is dit pakket het meest geschikt. 

Met het ‘Gouden vormgevingspakket’ vragen we jullie wensen uit en ontwerpen we een concept. Na ontvangst van jullie feedback maken we uw EMVI-plan grafisch op. We ontwerpen afbeeldingen specifiek passend bij het project. De opmaak wordt gemaakt in lijn met uw huisstijl of een combinatie van uw huisstijl met die van de aanbestedende dienst.

Meest gekozen

Ons werk

Klantcasus

“We schakelen House of Tenders en House of Graphic design regelmatig in om ons te helpen bij de winnende aanbesteding. Plannen die niet opgemaakt zijn zien er al goed uit, maar als je dan de opmaak ziet, wow, dat maakt écht het verschil.

Omdat de grafische opmaak ons goed bevalt maken we ook regelmatig gebruik van hun diensten buiten de tenders om. Zo ontwierpen Shamilla en Elise voor ons onder andere een poster, brochures en visuals voor onze website.

Naast de goede kwaliteit van het werk klikt het ook gewoon heel goed tussen Salure en House of Tenders. Ze leveren snel, denken mee en altijd met een glimlach. Werken met House of Tenders is altijd een klein feestje.”

Dinant Pas, accountmanager Salure