ClickCease

Kennisbank

Begrippenlijst

Wat is een informatiesessie?

Na het vaststellen van de strategie tijdens de strategiesessie gaan we de inhoud in. Tijdens de informatiesessie staat de volgende vraag centraal: ‘Hoe geven we antwoord op de vraag van de opdrachtgever?’ Daar draait deze sessie om.

Hoe ziet een informatiesessie eruit?

Tijdens een informatiesessie gaan we met elkaar dieper in op de gunningscriteria uit de aanbestedingsleidraad. We bespreken met elkaar wat de opdrachtgever precies uitvraagt en we denken samen jouw specifieke aanpak voor de gunningscriteria uit. Aan de hand van diverse methoden, zoals bijvoorbeeld een interactieve brainstorm met post-its of een interviewvorm, werken we de verschillende onderwerpen in detail uit, formuleren we passende maatregelen en komen we tot winnende oplossingen. Hierbij geven wij advies.

Wanneer vindt de informatiesessie plaats?

De informatiesessie gebruiken wij zoals gezegd om input te vergaren voor het plan van aanpak. Wij houden de informatiesessies na de start- en strategiesessie. Het vormen van de winststrategie vormt de basis van een sterk plan. De strategie geeft richting en gebruiken we als kapstok om het plan verder vorm te geven. Daarna draait alles om de juiste informatie op de juiste plek zetten. Dat doen wij door het organiseren van informatiesessies. Op basis van de uitvraag bepalen wij een passende invulling van deze sessies.
 

Ook winnen?

Hier staan onze 7 zekerheden om tot een winnende inschrijving te komen. De informatiesessie is hier ook een onderdeel van. Hulp nodig? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Krijg maandelijks updates over onze projecten en ons team.