ClickCease

Kennisbank

Begrippenlijst

Wat zijn reviews?

Het schrijven van een Plan van Aanpak (BPKV of EMVI) is een tijdrovende klus. Ligt je plan klaar, maar wil je een extra check? Wij nemen jouw plan van A tot Z door en helpen je om jouw inschrijving te verbeteren tot een winnend plan. Onze reviewers maken een analyse van de leidraad, spitten de contractstukken van de aanbesteding door en zetten de gunningscriteria op een rij. Daarna voorzien ze jou van advies met een lijst concrete aanwijzingen en verbeteringen. Het resultaat? Jouw maatregelen overtuigen, nemen de zorgen van de opdrachtgever weg en zijn onderscheidend ten opzichte van de concurrentie. Zo verbeter jij met onze review bijna moeiteloos je plan van aanpak.

Soorten reviews

Bij House of Tenders onderscheiden wij vier soorten reviews:

  • Review 40% (intern). Het tekstgeraamte staat. Intern reviewen wij het plan, checken of de basisstructuur klopt en de besproken strategie helder is.
  • Review 60% (intern en extern). Jij krijgt het plan van aanpak te zien. De oplossingen en werkwijze zijn genoteerd, jij controleert of het klopt en denkt verder over aanvullingen. Zijn we op de juiste koers om te winnen?
  • Review 80% (intern en extern). Tijdens de laatste review controleren we allebei of de maatregelen tot in detail genoteerd zijn. We maken het plan van aanpak zo compleet mogelijk, helemaal kloppend met de leidraad en andere contractstukken.
  • Taalcheck. Tijdens het schrijfproces verandert de tekst vaak. Onze correctors halen met een taalcheck de schrijf-, taal- en spelfouten eruit. Wel zo handig om te doen, voordat het plan naar de grafisch vormgever gaat.

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Krijg maandelijks updates over onze projecten en ons team.