Vacature: junior omgevingsmanager

House of Tenders is op zoek naar een junior omgevingsmanager.

Ben jij dat? Lees gauw verder en kijk of we een match kunnen zijn.

Wie zijn wij?

House of Tenders is een tender- en adviesbureau en van alle markten thuis. Onze passie is verbeteren. Wij zorgen dat onze klanten beter worden en meer omzet binnenhalen. Daarvoor moeten we natuurlijk zelf ook steeds beter worden. De kern van onze dienstverlening is het schrijven van plannen van aanpak voor aanbestedingen in o.a. bouw, ict en horeca.

Plannen die we winnen voeren onze klanten uit. Voor ruimtelijke plannen vragen ze ons vaak om het omgevingsmanagement uit te voeren. Dit doen we in samenwerking met ons zusterbedrijf Omniom. We komen op veel plekken en stemmen af met opdrachtgevers, gemeenten en waterschappen. Maar ook met ondernemers, omwonenden en passanten. Kortom, wij komen op veel plekken en praten met veel mensen. Altijd met als doel onze stakeholders vrolijk te maken.

Omgevingsmanager

Wat ga je als omgevingsmanager doen?

Jij bent diegene die een bouwproject afstemt met de omgeving. Je stemt af met onze klant (de aannemer), de opdrachtgever (gemeente, provincie, waterschap) en de omgeving. In eerste instantie zorg je dat de beloften die in het tenderplan zijn gemaakt worden nagekomen. In deze functie kom je op voor de belangen van je stakeholders.

Je werkzaamheden als omgevingsmanager bestaan uit twee hoofdtaken: bouwcommunicatie en het sturen op conditionering. Bouwcommunicatie gaat over het goed afstemmen met alle belanghebbenden. Hierbij zorg je dat je de overlast zoveel mogelijk beperkt en resthinder tijdig communiceert. Conditionering gaat over de zaken binnen een project die niet technisch zijn en die de omgeving kunnen raken. Denk hierbij aan ecologie, archeologie en vergunningen. We leren je de hoofdzaken van conditionering, maar belangrijker is dat je weet hoe je de specialisten binnen het projectteam van juiste informatie voorziet. Zo kunnen zij goed hun werk doen. Aan jou om bij te sturen als dit nodig is.

Een omgevingsmanager bij House of Tenders is veel op de projectlocatie aan het werk. Zowel binnen als buiten. Naast veel mondelinge communicatie vragen we je ook schriftelijk te communiceren. Je gaat stakeholderanalyses en BLVC-plannen maken. Ook haal je input op voor tenders.

Wie ben jij?

Je hebt een HBO- of academische opleiding afgerond en vindt het leuk om heel de dag onder de mensen te zijn. Je haalt voldoening uit het helpen van anderen. Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel.

Jouw competenties:

  • Plannen en organiseren
  • Omgevingsbewustzijn
  • Gestructureerd
  • Mondeling communiceren
  • Luisteren

Wat bieden we jou?

Natuurlijk begeleiden wij jou waar nodig. Samen met onze coach Jasper Nooij, bepaal je jouw leerdoelen. Elke twee maanden bespreken jullie samen jouw voortgang en blik je vooruit naar de toekomst. Waar loop je tegenaan, welke kant wil je op? Wij maken jouw wensen graag samen mogelijk.

Ten slotte de praktische zaken. We formuleren met jou een opleidingsplan. Je krijgt een Iphone, Macbook en OV-kaart van de zaak. Met de kaart kan je reizen in de eerste klas. Voor lastig bereikbare projectlocaties krijg je van ons een elektrische deelauto. Daarnaast zorgen we voor een goed pensioen. En uiteraard voor een goed salaris. De standplaats van House of Tenders is Utrecht of Amsterdam, maar vaker zal je op locatie aan het werk zijn. Voor een beeld van House of Tenders als Great Place to Work, klik hier.

Omgevingsmanager

Contact

Zin om in korte tijd veel te leren en mooie plannen te maken? Reageer dan op deze vacature, dan nemen wij contact met je op. Stuur jouw motivatiebrief en cv naar Arjan van Leest: info@houseoftenders.nl. Daarbij een kort filmpje van jezelf is nog beter.