ClickCease

Business consultancy

Een tender winnend afsluiten vraagt diepe doorgronding van een bedrijf. Doordat we meer dan 150 tenders per jaar doorlopen zien wij welke bedrijven het goed doen en waar het beter kan. Onze manier van analyseren en tot verbeteroplossingen komen gebruiken wij om bedrijven nóg beter te laten presteren.

Een consultancytraject van House of Tenders is pragmatisch, direct toepasbaar en binnen een doorlooptijd van enkele maanden klaar. Wij zijn namelijk gewend om in korte tijd het verschil te maken.

of

Pragmatisch

Resultaatgericht

Ambitieus

Wanneer business consultancy van House of Tenders inhuren?

Als je een bedrijf zoekt die de pijnpunten blootlegt, verbeteringen voorstelt én het advies implementeert, dan ben je bij House of Tenders aan het goede adres. In een korte periode blijvende en grote verbeterstappen maken; daar staan wij voor.

Wat doen we?

Op basis van jullie aan te pakken thema’s doen we het volgende:

We zetten een stip aan de horizon.

We bepalen waar jullie als bedrijf heengaan en hoe daar in de tijd te komen. Dit doen we met een roadmap;

We vullen de ambitie in.

Op basis van de roadmap vullen we de ambitie in met maatregelen en ontwikkelen we bijpassende processen.

We implementeren het advies.

We sturen op het tijdig en werkend opleveren van afgesproken maatregelen en processen.

Onze diensten

We bieden de volgende diensten:

0-analyse

Bepalen van de 0-situatie, zodat we een startpunt hebben om te verbeteren. Focus ligt op wat de organisatie eerder als beleid heeft opgeschreven.

Gapanalyse

Op basis van de 0-analyse bepalen we onze ambitie met een roadmap en geven we praktisch advies hoe deze ambitie in te vullen. Focus ligt op ambitieus en haalbaar advies.

Implementatie

Wij sturen met een strakke planning en houden in de gaten of de adviezen tijdig en goed zijn geïmplementeerd. Focus ligt hier op het behoud van draagvlak voor de verandering.

Onze consultants

Arjan van Leest

Bedrijfskundig opgeleid en vanaf 2013 werkzaam als ondernemer. Arjan heeft een passie voor verbeteren en heeft een sterk analytisch vermogen. Hij ziet wat er beter kan en brengt dit graag in de praktijk. 

Jorrit Carton

Bestuurskundig opgeleid en sinds 2015 consultant. Jorrit heeft een passie voor vernieuwing en is sterk procesmatig georiënteerd. Hij doorgrondt graag een probleem en zoekt naar gedragen oplossingen.

Referenties