Voorbeeldplan tender

Voor een tender moet vaak een plan van aanpak worden geschreven. In zo’n plan geef je antwoord op de kwaliteitscriteria die de aanbestedende dienst in de leidraad heeft gesteld. Zo’n tenderplan wordt in het jargon een EMVI- of BPKV-plan genoemd.

Ook nieuwsgierig naar hoe een goed EMVI of BPKV-plan eruit ziet? Wij hebben een voorbeeldplan voor je gemaakt dat je hieronder kan downloaden. Een plan dat er gestructureerd uitziet, de EMVI-criteria uit de leidraad volgt en SMART is. We hebben er ook voor gezorgd dat belangrijke zaken grafisch goed naar voren komen. Kan je dan met deze informatie een winnend tenderplan schrijven? Nee, waarschijnlijk niet, maar het geeft je inzage hoe je een plan kan opbouwen. Wellicht haal je er ook nog een paar goede ideeën uit als het gaat om omgevingsmanagement of communicatie met de omgeving.

Dit voorbeeldplan betreft een project in de infrasector. Het doel van dit plan is om inzage te geven hoe een plan eruit ziet en kan worden opgebouwd. Hij is daarom ook zeker geschikt voor andere branches. Opbouw en manier van schrijven blijft namelijk hetzelfde. Maar ieder project is anders en vraagt daarom om een projectspecifieke benadering en input vanuit de klant, zodat we zo goed mogelijk de wensen van de opdrachtgever in kunnen vullen en zo het winnende plan schrijven.

Wil je op de hoogte gehouden worden van hoe je een goed plan schrijft en je volgende tender wint? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Krijg maandelijks updates over onze projecten en ons team.

Please wait...

Bedankt voor uw aanmelding

Structuur

Leer een heldere structuur opzetten.

SMART

Leer jouw maatregelen SMART te formuleren.

Overtuigen

Leer jouw meerwaarde beschrijven.

Grafische vormgeving

Ervaar de impact van grafische vormgeving.

Voorbeeldplan

Over de schrijver

Arjan van Leest studeerde planologie en bedrijfskunde. Sinds 2008 schrijft Arjan plannen van aanpak. Hij begon bij VolkerWessels. In 2013 richtte hij ITC Groep op, met als doel om de beste EMVI-plannen voor de bouwsector te schrijven. In 2018 richtte hij House of Tenders op, om zijn werkveld te verbreden en zowel binnen als buiten de bouw winnende plannen te schrijven.

Contact.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Voorkom dat jouw opdrachtgever voor je concurrent kiest. Wij helpen je met een winnende inschrijving.

Bel 085-8768692 of vul het onderstaand formulier in.

Contactgegevens

Brigittenstraat 13
3512 KJ Utrecht
085-8768692
info@houseoftenders.nl