ClickCease

Partners

Bij House of Tenders werken we samen met een netwerk van partnerbedrijven. Bekijk ze hieronder.

Pylon

Pylon is een digitaal platform voor omgevingscommunicatie en participatie. Met Pylon maak je interactie met je projectomgeving eenvoudig. Van communiceren, informeren tot het eenvoudig ophalen van feedback. Zo zorg je voor draagvlak, tevreden stakeholders en een soepel projectverloop!

Altura

Win meer tenders en RFP's met een full-cycle bid systeem. Stroomlijn iedereen die aan voorstellen meewerkt met de projectmanagement, analyse en AI automatisering mogelijkheden van Altura. Bespaar tijd en verlies nooit meer onnodig een winbaar voorstel. Gebruikers zetten de projectmanagement, analyse en AI-tools in om sneller en beter voorstellen te winnen.

Zuyd Infra

Vergroot je winkans met de civieltechnische EMVI expertise van Zuyd Infra. Onze kracht? De kennis en ervaring van onze tendermanagers, schrijvers en grafische vormgevers. Aangevuld met die van collega’s met ervaring in onder meer omgevingsmanagement en duurzaamheid. Zo vormen we samen met jou een winnend team.

12Build

12Build: de inkoopsoftware voor de bouw industrie. Optimaliseer je inkoopprocessen, krijg 24/7 toegang tot jouw projecten, workflow en creëer goede overzichten van jou partnerships met (onder)aannemers in 1 tool.

House of Graphic Design

Professioneel design nodig? House of Graphic design is jouw thuis in grafisch ontwerp. Onze grafisch ontwerpers steken graag hun handen uit de mouwen om jouw klus te klaren. We maken een ontwerp dat niet alleen aanspreekt, maar ook jouw boodschap versterkt!