Beloften Check

Borging in een plan wordt steeds belangrijker. Een beoordelaar wil zekerheid. Jouw beloften moeten waargemaakt worden. Hoe doe je dat? Mét onze Beloften Check.

Met een Beloften Check controleren we na gunning of een inschrijver zich aan de gedane EMVI/BPKV-beloften uit het ingediende plan houdt. We zetten de beloften in een lijst en gaan daarna naar buiten om te checken of de beloften al zijn ingelost. Een rapportage hiervan sturen we naar onze klant en naar zijn opdrachtgever. We zetten hier ook verbeterpunten in en spreken deze door met onze klant. Na een bepaalde periode voeren we daarna nog een keer een Beloften Check uit en controleren we of we de prestaties verbeterd zijn. Zo weet de aanbestedende dienst zeker dat de inschrijver zijn beloften nakomt.

 Met een externe check kan je de beoordelaars overtuigen dat jouw plan beter is, omdat je het geborgd hebt. Natuurlijk kan je het ook toepassen om jouw plan meer basiskwaliteit te geven. Plannen met een Beloften Check scoren hoger dan zonder. Daarom raden wij het altijd aan.

Ik wil ook een Belofte Check.

Wij delen onze ervaring en

kennis over aanbestedingen:

positief verrassen.

Interne tendercoördinator

We helpen bedrijven om zelfstandig hun plannen te schrijven en te coördineren. Wat dat inhoudt? We leiden een tendercoördinator op die binnen jouw bedrijf de relevante tenders selecteert, de capaciteit plant en managet, en doorlopend het tijdspad bewaakt tijdens het schrijfproces. Dankzij een ‘eigen’ tendercoördinator vergroot je je slagingskans dankzij een soepel tenderproces. Je werkt de contractdocumenten van de aanbestedende dienst gemakkelijker door en weet waar de prioriteiten liggen.

Interviewtraining

Bij BPKV-aanbestedingen hoort een Plan van Aanpak én een interview met de opdrachtgever. Tijdens twee dagdelen stomen we jou klaar voor het interviewonderdeel van je inschrijving. Jouw antwoorden beoordelen we op de inhoud: geef je echt antwoord op de vraag? En op overtuigingskracht: hoe specifiek (SMART) is jouw antwoord? Al onze feedback nemen we op in een verslag dat je van ons ontvangt. Met deze tips verras je de opdrachtgever tijdens het interview en haal jij die opdracht binnen.

Presentatietraining

Saaie presentaties, ondersteunt met een standaard PowerPoint: de boodschap komt niet over op je publiek. Wij bieden presentatietrainingen aan. Tijdens de training geven we jou feedback op je houding, formulering en overtuigingskracht. Hoe sta je, zijn je uitspraken concreet en is het geloofwaardig? Al onze feedback noteren we in een verslag, dat kan je later nog eens doornemen. Het resultaat? De volgende keer vertel jij een waterdicht verhaal.

Contact.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Voorkom dat jouw opdrachtgever voor je concurrent kiest. Wij helpen je met een winnende inschrijving.

Bel 085-8768692 of vul het onderstaand formulier in.

Contactgegevens

Brigittenstraat 13
3512 KJ Utrecht
085-8768692
info@houseoftenders.nl