Interview- en Presentatietraining

Overtuigend antwoorden bij presentaties en interviews

Meer informatie
Interview

Overtuigender antwoorden met een interviewtraining.

Wij trainen jou in twee dagdelen voor jouw interview. Dat doen we altijd met twee personen: een interviewer en een observator. Zo kunnen we goed aantekeningen maken en feedback geven. Uiteindelijk krijg jij de volle aandacht en leer je het snelst.

Onze werkwijze bij interviewtrainingen.

Op de eerste dag word je minimaal drie keer geïnterviewd. We geven elke keer feedback, zodat je je blijft verbeteren. We trainen ten eerste je houding en je gedrag. Daarnaast verbeteren we jouw overtuigingstechnieken en helpen je om jouw plan SMART te formuleren. Je kan alle feedback en verbeterpunten thuis rustig nalezen, want die geven we aan je mee. Vervolgens ga je aan de slag voor het volgende dagdeel met het huiswerk. De tweede dag plannen we het liefst zo kort mogelijk voor het interview, dan is al je kennis nog fris. Tijdens dit tweede dagdeel kijken we naar de punten die het eerste dagdeel zijn blijven liggen. Vervolgens gaan we het interview oefenen en herhalen. Bij elk antwoord dat je geeft, geven wij feedback. Net zolang tot het helemaal goed loopt.

Contact
Inhoud

Wij oefenen jouw antwoorden op veelgestelde interviewvragen.

Feedback

Wij oefenen het interview in delen en geven per deel feedback.

SMART

Wij oefenen in SMART en overtuigend antwoorden.

Verslag

Wij maken een verslag van jouw interviewantwoorden inclusief onze feedback.

Presentatie

Laat het publiek aan jouw lippen hangen met een presentatietraning.

Laat het publiek aan jouw lippen hangen met een presentatietraning. Wie sukkelt er nou niet weg bij de PowerPoint-presentatie van een collega over de prestaties in 2017? Te veel slides, te veel tekst en te kleine letters zijn veelvoorkomende problemen. Dat kan beter en wij leren jou graag hoe.

Onze werkwijze bij presentatietrainingen

Presentatieprogramma’s als Office PowerPoint zijn krachtige hulpmiddelen, mits je ze goed gebruikt. Wij helpen je om PowerPoint slim in te zetten bij jouw presentatie. We bouwen aan een heldere structuur en ondersteunende vormgeving van jouw slides. Natuurlijk draait een presentatie ook om het verhaal dat jij vertelt. We helpen je ook met een goed verhaal. Het is belangrijk dat het verhaal past bij de presentator, dus geven je direct feedback op jouw presentatie tijdens de training. We letten extra goed op of je SMART formuleert, zodat je het publiek echt overtuigt met concrete uitspraken. Na de training sta jij met een effectieve PowerPoint-presentatie en een waterdicht verhaal in de arena!”

Contact
Inhoud

Wij doen een gezamenlijke voorbereiding en oefenen je presentatie.

Feedback

Wij oefenen de presentatie in delen en geven per deel feedback.

SMART

Wij oefenen in SMART en overtuigend antwoorden.

Verslag

Wij maken een verslag van de oefenpresentatie inclusief feedback.

Je volgende aanbesteding wél winnen?

Wacht niet. Neem contact op.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Voorkom dat jouw opdrachtgever voor je concurrent kiest. Wij helpen je met een winnende inschrijving.

Bel 085-8768692 of vul het onderstaand formulier in.