Tenderdesk

Wij kiezen ervoor om onze ervaring en kennis over aanbestedingen te delen: positief verrassen. Dat doen we via onze Tenderdesk. We bieden training, advies en coördinatie aan, zodat elk bedrijf voor de winst gaat bij de volgende tender. Het leveren van een goede service en jou verder helpen is ons doel. We gaan een samenwerkingsverband aan en borgen voor jou continuïteit in dienstverlening. Als tenderbureau schrijven wij allerlei plannen en leren elke dag wat nieuws. Die kennis gebruiken wij om jou te ‘updaten’ zodat je blijft innoveren. En dat is waar het om draait in de tenderwereld, toch? Neem contact met ons op, dat bepalen we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij delen onze ervaring en

kennis over aanbestedingen:

positief verrassen.

Interne tendercoördinator

We helpen bedrijven om zelfstandig hun plannen te schrijven en te coördineren. Wat dat inhoudt? We leiden een tendercoördinator op die binnen jouw bedrijf de relevante tenders selecteert, de capaciteit plant en managet, en doorlopend het tijdspad bewaakt tijdens het schrijfproces. Dankzij een ‘eigen’ tendercoördinator vergroot je je slagingskans dankzij een soepel tenderproces. Je werkt de contractdocumenten van de aanbestedende dienst gemakkelijker door en weet waar de prioriteiten liggen.

Interviewtraining

Bij BPKV-aanbestedingen hoort een Plan van Aanpak én een interview met de opdrachtgever. Tijdens twee dagdelen stomen we jou klaar voor het interviewonderdeel van je inschrijving. Jouw antwoorden beoordelen we op de inhoud: geef je echt antwoord op de vraag? En op overtuigingskracht: hoe specifiek (SMART) is jouw antwoord? Al onze feedback nemen we op in een verslag dat je van ons ontvangt. Met deze tips verras je de opdrachtgever tijdens het interview en haal jij die opdracht binnen.

Presentatietraining

Saaie presentaties, ondersteunt met een standaard PowerPoint: de boodschap komt niet over op je publiek. Wij bieden presentatietrainingen aan. Tijdens de training geven we jou feedback op je houding, formulering en overtuigingskracht. Hoe sta je, zijn je uitspraken concreet en is het geloofwaardig? Al onze feedback noteren we in een verslag, dat kan je later nog eens doornemen. Het resultaat? De volgende keer vertel jij een waterdicht verhaal.

Contact.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Voorkom dat jouw opdrachtgever voor je concurrent kiest. Wij helpen je met een winnende inschrijving.

Bel 085-8768692 of vul het onderstaand formulier in.

Contactgegevens

Brigittenstraat 13
3512 KJ Utrecht
085-8768692
info@houseoftenders.nl