ClickCease

Voorbeeld EMVI-plan. Ik help je op weg!

Hi! Mijn naam is Cristian. In de afgelopen 6 jaar hebben wij bij House of Tenders meer dan 700 EMVI (of ‘BPKV’) plannen geschreven. We werken branche-onafhankelijk, waardoor we meer dan 25 sectoren hebben bediend. In deze 6 jaar hebben we meer dan 350 tenders gewonnen. Naast deze overwinningen hebben we in veel keukens mogen kijken en hebben we veel kennis vergaard. Kennis, die we graag delen met jou.

Speciaal voor jou hebben wij namelijk een fictief voorbeeldplan geschreven. Zo helpen we jou op weg naar een winnend EMVI-plan.

Specialist in plannen winnen

House of Tenders is goed in het maken van winnende plannen van aanpak voor aanbestedingen. Wij bieden in het maken van een plan een totaalaanpak: we halen informatie op, schrijven, reviewen en maken het plan grafisch op. Een totaalaanpak begint bij €5.000.

Wat we niet doen is hulp bieden bij indiening, zoals formulieren invullen of juridische hulpverlening. We hebben hier wel partners voor, dus desgewenst kunnen we het wel aanbieden.

Het gros van de tenders die we oppakken heeft een omzetwaarde tussen de 1 en 5 miljoen. Ook hebben we altijd wel enkele tenders lopen met een omzetwaarde tussen de 5 en 50 miljoen. Een paar keer per jaar voeren we tenders uit met een omzetwaarde tussen de 50 en 200 miljoen.

Wie jou voor zijn gegaan​

Download voorbeeld EMVI-plan