ClickCease

Mijn eerste werkweek als stagiair bij House of Tenders – Niels Waaijer

We hebben een nieuwe, enthousiaste en leergierige stagiair! Niels is gestart op 1 september 2020 en zal ons team aankomend halfjaar versterken. Maak kennis met hem..

Wie ben je?

Hoi! Mijn naam is Niels Waaijer, ik ben 19 jaar oud. Op dit moment ben ik derdejaars student aan de opleiding Technische Bedrijfskunde te Delft. Dit studiejaar staat voor mij in het teken van een stage en minor. Dat eerste doe ik bij House of Tenders, als stagiair Marketing & Sales.

Wat ga je zoal doen?

Ik ga mij vooral bezighouden met werkzaamheden rondom de verschillende social media kanalen en nieuwsbrieven. Daarnaast help ik mooie projecten binnen te slepen. Dat doe ik allemaal samen met Cristian Kleijweg. Hij zal mij alle fijne kneepjes van het vak leren. Met als voorbeeld een antwoord op de vraag: ‘Hoe haal je klanten binnen?’ Naast samenwerken met Cristian, ondersteun ik elke collega waar nodig. In de rest van de tijd focus ik mij op een onderzoek naar een nieuwe marketingstrategie voor House of Apps. In die bedrijfstak steek ik de meeste tijd, omdat hier nog veel ontwikkelingskansen zijn wat mij betreft.

Hoe was je eerste week?

Afgelopen week heb ik mijn eerste werkweek achter de rug. Een week vol nieuwe kennis én gezichten. Toen ik op maandagmorgen het kantoorpand aan de Brigittenstraat in Utrecht binnenliep, was mijn spanning direct verdwenen. Ik werd warm verwelkomd door het personeel dat op dat moment aanwezig was. Het viel mij direct op dat er binnen House of Tenders en dynamische en open werksfeer is. Dit bevalt mij heel erg goed. Door de huidige coronamaatregelen zit iedereen verspreid over de ruimtes, desalniettemin heerst er nog steeds een warme en vooral gezellig werksfeer!

Ik hoop dat ik veel mag gaan leren bij House of Tenders en dat ik een toegevoegde waarde kan zijn aan het team. Jullie zullen nog wel meer van mij horen en zien…

Tot snel!

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Krijg maandelijks updates over onze projecten en ons team.