ClickCease

‘Full House!’ Nieuw gezicht bij House of Tenders

Afgelopen maanden hebben wij bij House of Tenders een aantal nieuwe collega’s verwelkomd. Dat vinden wij leuk! Die nieuwe gezichten verdienen een introductie. In de blogs ‘Full house!’ stellen wij hen voor.

In deze editie: Frédérique Blaauw, junior planschrijver

Wie?

“Hi! Mijn naam is Frédérique, 23 jaar en woonachtig in Amsterdam. Sinds 1 oktober werk ik als junior planschrijver bij HoT. Ik kom oorspronkelijk uit Wijk bij Duurstede, een klein pittoresk stadje in de provincie Utrecht. Voor mijn studie heb ik 3 jaar gestudeerd en gewoond in het mooie Nijmegen, waar ik de bachelor ‘Communicatie- en Informatiewetenschappen’ heb gedaan. Daarna ben ik naar de grote stad verhuisd en heb ik de pre-master en master ‘Journalistiek’ aan de VU afgerond. Gedurende de afronding van mijn master heb ik ook een half jaar parttime gewerkt als tekstschrijver bij De Relatiemarketeers, een klein marketingbureau in Amstelveen. Hier heb ik op het gebied van schrijven al de nodige kilometers gemaakt.

In mijn vrije tijd zie je mij rennend met een hockeystick achter een bal aan, met vriendinnen of familie in een leuk restaurantje of als blij ei wijzend naar alle schattige honden op het strand.”

Waarom werken bij House of Tenders?

“Als tekstschrijver hield ik mij onder andere bezig met het schrijven van nieuwsbrieven, waaronder voor House of Tenders. Hierdoor ben ik in contact gekomen met Cristian, Arjan en de bezigheden van HoT. Toen ik op Linkedin de vacature voorbij zag komen, werd ik direct enthousiast en heb ik gesolliciteerd. En van het een kwam het ander…

Wat mij zo aanspreekt bij HoT? Het schrijven was voor mij niet onbekend, maar de aanbestedingswereld wel. Om die reden leek het me interessant om een nieuwe uitdaging aan te gaan en me te verdiepen in een hele nieuwe tak van sport. Want dat is het. Harde deadlines, onbekende termen, veel documenten, sessies met klanten, brainstormen met collega’s en natuurlijk schrijven. Een spannende mix die niet snel verveelt.

Wat ik bij House of Tenders heel leuk vind, is het team. Iedereen werkt hard, is gemotiveerd, maar daarnaast ook altijd in voor gezelligheid. Als je net begint, krijg je een buddy aangewezen. Mijn buddy is Elianne. Ik kan alles aan haar vragen, met haar sparren, maar ook even gezellig kletsen. Heel fijn als je nieuw bent!”

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

“In deze tijd werk ik één of soms twee dagen in de week op kantoor en de rest thuis. Wanneer ik naar kantoor ga, neem ik de trein vanaf Amsterdam Amstel. Binnen 18 minuutjes sta ik op Utrecht Centraal en loop ik vanaf het station naar kantoor. Met een kopje koffie of thee start ik de dag en begin ik mijn to-do lijstje af te werken. Dit is nooit hetzelfde. De ene keer heb je een sessie met de klant, de andere keer ben je aan het schrijven en het volgende uur spar je met collega’s over de invulling van een plan. Lunchen en de VrijMiBo (online) met collega’s mogen ook zeker niet ontbreken.”

Wat wil je graag leren en ontdekken het komende half jaar?

“Ik wil leren om op een snelle, efficiënte en goede manier mijn plannen te schrijven. Nu is alles nog nieuw en kost het veel tijd, maar na een aantal plannen te hebben geschreven, hoop ik steeds efficiënter te worden. Daarnaast wil ik natuurlijk winnen! Het liefste met unieke plannen, waar zowel de klant als ikzelf tevreden mee zijn.“

Frédérique was voorlopig ons laatste nieuwe gezicht. Ben je benieuwd wie de anderen waren? Kijk op onze LinkedIn of website. En wie weet tot gauw!

 

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Krijg maandelijks updates over onze projecten en ons team.