ClickCease

‘Full House!’ Nieuw gezicht bij House of Tenders

Afgelopen maanden hebben wij bij House of Tenders een aantal nieuwe collega’s verwelkomd. Dat vinden wij leuk! Die nieuwe gezichten verdienen een introductie. In de blogs ‘Full house!’ stellen wij hen voor.

In deze editie: Demi Oldeman, junior planschrijver

Wie?

“Hi! Mijn naam is Demi (24). Sinds 1 oktober werk ik als planschrijver bij HoT. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan de master ‘Interculturele Communicatie’ bij de Universiteit Utrecht. Daar ging de bachelor ‘Nederlandse Taal & Cultuur’ aan vooraf. Ik woon nu 5 jaar in ‘de grote stad’ (Utrecht), maar ik kom oorspronkelijk uit Hengelo. Een totaal ander plekje in Nederland! Ik mijn vrije tijd speel ik veel games op mijn game PC, stiekem toch één van mijn beste vrienden. Mijn broer heeft mij ooit geïnspireerd, maar ik denk dat ik inmiddels wel beter ben haha.”

Waarom werken bij House of Tenders?

“Na het afronden van mijn scriptie en mijn stage bij Berenschot deze zomer, ging ik op zoek. Na een oproep op LinkedIn kreeg ik een berichtje van Gerlien (oud studiegenoot) die mij een vacature doorstuurde voor junior planschrijver bij House of Tenders. Ik werd hier direct enthousiast van!

 Toen ik bij HoT ging solliciteren klikte het eigenlijk direct. Ik herkende mijzelf in de persoon die zij zochten: winnaarsmentaliteit, niet bang voor een uitdaging en lekker gestructureerd. Toen ben ik me gaan verdiepen in aanbestedingen en EMVI-schrijven, dat maakte het plaatje compleet! Het tenderen is voor mij een heel nieuwe wereld, dat maakt de uitdaging alleen maar interessanter.

 Mijn eerste 4 weken waren heerlijk en vlogen snel voorbij. De collega’s bij House of Tenders zijn supergezellig en erg behulpzaam. Je houdt nauw contact met de klanten, hebt veel interactie, en er zit enorm veel afwisseling in het werk.”

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

“Door de uitbraak van Corona zien mijn werkdagen er iets anders uit dan gedacht. De paar dagen waarop ik naar kantoor kan zijn het beste natuurlijk. Dan kom ik rond 08:45 uur binnen, ik was mijn handen en ontsmet ze. Super belangrijk in deze gekke tijd! Na een lekker kopje koffie start ik mijn laptop op en beantwoord ik mails van klanten. Daarna ga ik lekker schrijven aan de stukken die op dat moment op mijn planning staan. Eventueel heb ik ’s middags nog een sessie met de klant om meer input op te halen. De dagen vliegen voorbij! Schrijven vraagt echt om een focus en ik haal hier zoveel plezier uit, voordat ik het weet is het alweer weekend.

Tussen het schrijven door bel en WhatsApp ik veel met collega Jorrit, hij is mijn buddy. Met tips en advies helpt hij me on the job. Ik vind dit heel erg fijn. Het is natuurlijk een vak apart, het EMVI-schrijven, dus het is erg handig om iemand te hebben waarmee je kan sparren en die je tips geeft.”

 Wat wil je graag leren en ontdekken het komende half jaar?

“Een goed plan neerzetten waar mijn klant ultiem tevreden mee is én dat goed past bij de leidraad. Dat betekent kunnen schakelen tussen de vragen ‘Wat moet er inhoudelijk staan?’ en ‘Wat wil mijn klant erin hebben?’. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de branches waar ik nu nog minder kennis van heb, bijvoorbeeld de infrasector. Het lijkt me heel leuk om gaandeweg hier gemakkelijker zaken op te pakken en snel oplossingen te bedenken. Verder wil je natuurlijk zo goed worden dat je 100% van je plannen wint, want dat competitiegevoel zit er wel in bij mij.”

Demi was voorlopig ons laatste nieuwe gezicht. Ben je benieuwd wie de anderen waren? Kijk op onze LinkedIn of website. En wie weet tot gauw!

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Krijg maandelijks updates over onze projecten en ons team.