Vacature: junior planschrijver

Onze klant
Voor een van onze klanten in de regio Geldermalsen/Culemborg zoeken we een junior planschrijver. Onze klant is een grote aannemer in Nederland en voert daarnaast werkzaamheden uit in het buitenland. Het bedrijf kent een informele werksfeer.

Onze klant is al lang met tenderen bezig en wil graag professionaliseren. Sinds een jaar hebben ze een vaste planschrijver in dienst, maar er is behoefte aan verdere uitbreiding. Samen ga je winnende plannen schrijven met onderwerpen op het gebied van duurzaamheid, communicatie en de energietransitie.

Wie ben jij?

Jij bent op een goede manier eigenwijs en wilt dingen graag anders doen. Mensen die ‘in het veilige midden’ blijven zijn er al genoeg. Je verbetert graag de taaluitingen van je vrienden. Je bent er misschien al meerdere malen op gewezen dat dat soms irritant is, maar toch is het negeren hiervan voor jou geen optie. Kortom, je hebt een passie voor taal.

Daarnaast wil je altijd winnen, een gezonde dosis competitie hoort erbij. Verbetering past in dat straatje. Zonder de drive om te veranderen en verbeteren, kan je niet blijven winnen. Stilstand is achteruitgang, dat is jouw motto.

Naast goed kunnen schrijven en jouw winnaarsmentaliteit, heb je een oog voor wat beter kan. Je  hebt een ondernemende instelling en benadert de wereld/jouw werk met een frisse blik.

Jouw competenties:

  • Resultaatgericht
  • Gestructureerd
  • Analytisch
  • Schriftelijk communiceren
  • Lerend vermogen

Wat bieden we jou?

De eerste 3 maanden gaat onze coach Jasper Nooij jou intensief trainen. Je leert de theorie, loopt mee met House of Tenders en gaat na een maand al zelf schrijven. We laten je kennismaken met verschillende branches, zodat je van alles wat meepikt. Na deze periode beheers je de basis en ben je in staat zelf een eenvoudig plan te schrijven. Vanaf dat moment ga je aan de slag bij onze klant.

We gooien je niet gelijk in het diepe. Je bespreekt je voortgang iedere week met Jasper en daarnaast ondersteunt hij je  bij de hoofdlijnen. Na in totaal 6 maanden ben je klaar om helemaal zelfstandig plannen te gaan winnen!

Contact

Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden? Stuur jouw motivatiebrief en cv naar Cristian Kleijweg: info@houseoftenders.nl. Daarbij een kort filmpje van jezelf is nog beter.