Structuur. SMART. Meerwaarde.

Voorbeeldplan aanbesteding BPKV

Om je een beetje wegwijs te maken in de wereld van het tenderen hebben we een voorbeeldplan opgenomen voor een aanbesteding waar gegund wordt op basis van BPKV. We laten zien hoe je een plan structureert, hoe je compact een tekst schrijft en je maatregelen SMART omschrijft. Door grafische opmaak laten we onze belangrijkste beloften naar voren komen. Met dit voorbeeldplan ben je niet gelijk in staat om een aanbesteding te winnen, maar het geeft wel richting hoe je de basis kan opzetten. Om een plan te winnen zal je je moeten verdiepen in jouw klant, zodat je begrijpt wat zijn uitdaging is. Projectspecifiek en onderscheidend zijn hier toverwoorden.
Dit voorbeeldplan gaat om een vrij specifieke branche: de taxisector. Dit hebben we gedaan om in detail te kunnen laten zien hoe je een plan opbouwt. Ook als je in een andere branche werkzaam bent is dit voorbeeldplan interessant, omdat de basis hoe je een BPKV-plan opbouwt steeds dezelfde is. Je zorgt namelijk voor een heldere structuur, waarbij je de aanbestedingsleidraad volgt en SMART schrijft.
Wil je op de hoogte gehouden worden van hoe je een goed plan schrijft? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Krijg maandelijks updates over onze projecten en ons team.

Please wait...

Bedankt voor uw aanmelding

Structuur

Leer een heldere structuur opzetten.

SMART

Leer jouw maatregelen SMART te formuleren.

Overtuigen

Leer jouw meerwaarde beschrijven.

Grafische vormgeving

Ervaar de impact van grafische vormgeving.

Voorbeeldplan

Over de schrijver

Arjan van Leest studeerde planologie en bedrijfskunde. Sinds 2008 schrijft Arjan plannen van aanpak. Hij begon bij VolkerWessels. In 2013 richtte hij ITC Groep op, met als doel om de beste EMVI-plannen voor de bouwsector te schrijven. In 2018 richtte hij House of Tenders op, om zijn werkveld te verbreden en zowel binnen als buiten de bouw winnende plannen te schrijven.

Contact.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Voorkom dat jouw opdrachtgever voor je concurrent kiest. Wij helpen je met een winnende inschrijving.

Bel 085-8768692 of vul het onderstaand formulier in.

Contactgegevens

Brigittenstraat 13
3512 KJ Utrecht
085-8768692
info@houseoftenders.nl