Hoe wij dat doen?

Samen een kwaliteitsplan

schrijven voor een

winnende aanbesteding

Meer informatie
Werkwijze

Een gestructureerd proces, de basis voor een winnend plan.

Wij starten het plan snel op en plannen een helder proces. Samen met jou gaan we op zoek naar de uitdagingen van het project en jullie onderscheidend vermogen. Vervolgens gaan wij schrijven. Op geplande momenten reviewen wij het plan met ons team en met jullie. Zo wordt het plan nog beter.

Expertise

Ervaring met aanbestedingen in veel sectoren.

We hebben plannen geschreven voor ingenieursbedrijven en callcenters, maar ook voor groothandels in medische apparatuur en cateraars. Daarnaast hebben we inmiddels ervaring met maritieme inkoop, detachering, groenbeheer, bouw, infrastructuur, installatietechniek, ICT en Wmo. Kortom, genoeg kennis op zak

Meerwaarde

Jouw onderscheidend vermogen geeft de doorslag.

Door onze ervaringen weten wij welke kwaliteiten er gevraagd worden en nodig zijn om een aanbesteding te winnen. Samen met de klant gaan wij op zoek naar jullie onderscheidende vermogen. Vervolgens formuleren we overtuigende maatregelen via het SMART-principe en stellen jullie aanpak tot in de fijnste details scherp.

Zekerheden

Een optimaal tenderproces waarin we samen een winnend plan schrijven.

Wij bieden jou 7 zekerheden, zodat je de beste aanloop hebt naar een winnend plan.

Ervaren team

Wij zetten een team in met aantoonbare goede resultaten als het gaat om de gevraagde kwalitatieve criteria.

Snel starten

Wij starten het tenderproces snel op. Wij leggen de druk aan het begin van het tenderproces. Daardoor is er later meer tijd voor de details.

Interne kick-off

Ons team zorgt voor een goede voorbereiding. We onderzoeken wat de uitdagingen van het project zijn en wijzen conceptoplossingen aan. Door goed in te lezen, bereiken we samen meer diepgang

Interne review

Elk tenderproces wordt uitgevoerd door een planschrijver en een projectleider. De projectleider reviewt minimaal één keer het plan, dan blijft het op de juiste koers.

Externe review

We laten het plan twee keer door een externe senior reviewen. Zo voorkomen we een tunnelvisie en wordt het plan nog gedetailleerder.

Evaluaties

Wij evalueren elk tenderproces met onze klanten, dat is gratis. Zo blijven wij van elk proces leren en kunnen we nog beter worden.

Taaltoets

Elk plan wordt getoetst door een taaltoetser op spelling, grammatica en stijl. Zo weten we zeker dat de taal in het plan foutloos is.

Je volgende aanbesteding wél winnen?

Wacht niet. Neem contact op.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Voorkom dat jouw opdrachtgever voor je concurrent kiest. Wij helpen je met een winnende inschrijving.

Bel 085-8768692 of vul het onderstaand formulier in.