Hoe kom je tot een winnende inschrijving?

Een aanbesteding via bijvoorbeeld Tenderned of Negometrix op het oog? Tekstschrijven is ons talent. Samen met klanten schrijven wij het plan van aanpak (BPKV en EMVI) voor hun inschrijving. We zoeken uit wat de aanbestedende dienst precies zoekt en helpen jou met het formuleren van een SMART aanpak. Op welke manier blaas jij hen omver met jouw aanbieding? Wij spitten alle stukken uitvoerig door, van leidraad en nota van inlichtingen tot bestek en programma van eisen. We adviseren jou en denken mee. Winnen is ons doel! Hoe wij precies te werk gaan als we een plan schrijven? Lees verder!

Onze 7 zekerheden om tot een winnende inschrijving te komen.

1

Aanpak afstemmen.

Je hebt een aanbesteding gezien, bijvoorbeeld op Negometrix of Tenderned. Die wil jij winnen! Met ons stem je het tenderproces af: wat, hoe, wie en wanneer.
2

Interne kick-off.

Intern houden wij een kick-off tussen de projectleider en planschrijver, nog voor de eerste sessie. Wij nemen alle gepubliceerde stukken door en bespreken wat deze aanbestedende dienst zoekt, welke concurrentie we voorzien en hoe jullie inschrijving onderscheidend wordt.
3

Sessies.

We organiseren 3 sessies: een strategie-, informatie- en optimalisatiesessie. Tijdens de sessies behandelen we vragen als: ‘Wat wil de opdrachtgever?’ En later: ‘Hoe maken we de aanpak zo SMART en onderscheidend mogelijk?’ We bespreken jouw aanpak in detail, zoals je planning, en geven advies. We controleren de gunningscriteria, formuleren maatregelen en brainstormen over winnende oplossingen. Tijdens de laatste sessie zetten we de puntjes op de i van een winnend Plan van Aanpak.
4

Reviews.

Tussen de sessies door wordt het plan gereviewd. Door jou en door ons, via interne en externe senior planschrijvers. Tijdens de reviews wordt gecontroleerd of de basisstructuur klopt, de besproken strategie helder is én onderscheidend. Zijn we op de juiste koers om te winnen? We verfijnen de maatregelen en vullen de laatste open plekken in.
5

Taalcheck.

Tijdens het schrijfproces verandert de tekst vaak. Onze correctors halen met een taalcheck de schrijf-, taal- en spelfouten eruit. Wel zo handig om te doen, voordat het plan naar de grafisch vormgever gaat.
6

Grafische vormgeving.

Ons grafische team maakt van elk Word-documentje en prachtig plan van aanpak. Zij zorgen voor de gunfactor, de kers op de taart van jouw inschrijving.
7

Klaar.

Evalueren maar! Samen met jou kijken we terug op het tenderproces. Wat ging goed, wat kon beter? Zo blijven wij groeien.

Contact.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Voorkom dat jouw opdrachtgever voor je concurrent kiest. Wij helpen je met een winnende inschrijving.

Bel 085-0487485 of vul het onderstaand formulier in.

Een greep uit onze klanten.

We bedienen met succes bedrijven en organisaties in zeker 12 verschillende branches. Van groenonderhoud tot elektrotechniek, en van infra tot Wmo. Zij gingen je voor.

Steeds grotere projecten.

Klanten vertrouwen ons steeds vaker hun belangrijkste tenders toe. Zo schreven we plannen van meer dan 40 bladzijden voor de projecten Porthos en Warmtelinq van Gasunie met beide een omzetwaarde van meer dan 100 miljoen. Samen met Spie wonnen we de EU-303 (onderhoud stroomstations TenneT). Buiten de bouw helpen we mee met de strategisch belangrijke tender voor medicinale cannabis. In de IT hielpen we onder andere met het binnenhalen van contracten voor audiovisuele apparatuur en het ontwikkelen van software.

Contact.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Voorkom dat jouw opdrachtgever voor je concurrent kiest. Wij helpen je met een winnende inschrijving.

Bel 085-8768692 of vul het onderstaand formulier in.

Contactgegevens

Brigittenstraat 13
3512 KJ Utrecht
085-8768692
info@houseoftenders.nl