ClickCease

Afgelopen maanden hebben wij bij House of Tenders een aantal nieuwe collega’s verwelkomd. Dat vinden wij leuk! Die nieuwe gezichten verdienen een introductie. In de blogs ‘Full house!’ stellen wij hen voor.

In deze editie: Gabriëlla Markus, planschrijver

Wie?

“Gabriëlla Markus! 32 jaar geleden werd ik op 1 april geboren in hartje Rotterdam en kreeg ik de naam Gabriëlla mee. Aan mijn ouders de schone taak om de omgeving ervan te overtuigen dat dit toch écht gebeurd was (en dat het geen briljante 1 aprilgrap was). Inmiddels ben ik zelf al bijna 2 jaar moeder van Daniël, getrouwd met Peter en (weer) wonend onder de rook van Rotterdam. Mijn gereedschapskist is breed en gevarieerd. Zo studeerde ik In 2012 af als zangeres aan het conservatorium in Arnhem. Daarna runde ik een aantal jaren mijn eigen bedrijf in de muziekwereld. In 2016 startte ik met de studie ‘Applied Mathematics’ aan de TU Delft. Mijn voorliefde voor de Nederlandse taal paste ik toe door te werken als corrector, ‘taaldictator’ haha. Voor dit laatste geldt: van het één kwam het ander. Zo rolde ik langzaam dit vakgebied in.”

Waarom werken bij House of Tenders?

“Op een gegeven moment stond ik open voor een nieuwe uitdaging. Toen vond Arjan mij op LinkedIn. Hij zag een match met HoT en benaderde mij om als planschrijver te komen werken. Ik was op dat moment net aangenomen als junior software engineer bij een ander bedrijf, maar na mijn kennismakingsgesprek in Utrecht was de keuze makkelijk gemaakt! Het voelde vanaf dag één goed om hier te werken. Ik heb zeker nog geen spijt gehad.”

Werken bij HoT? Dat betekent pieken en dalen, werken met leuke en betrokken collega’s, veel afwisseling en een steile leercurve. We werken voor allerlei bedrijven. Het is de kunst om je in korte tijd helemaal te verdiepen in de opdracht, in de aanbestedende dienst en in de klant. Je moet je het onderwerp écht eigen maken. Als alles dan samenkomt, krijg je een goed en winnend plan. Het is niet alleen schrijfwerk wat je doet, intensieve samenwerking met de klant is vereist! Samen bereiken we het beste resultaat.”

Hoe ziet jouw werkdag / -week eruit?

“Het werk is heel afwisselend. Gemiddeld zit ik 2 tot 3 keer per week voor een sessie bij een klant. Op andere dagen werk ik thuis of op kantoor om me voor te bereiden, me in te lezen of te schrijven. Vrijdag is mijn vaste kantoordag. Een leuke bijkomstigheid: dan mag ik samen met mijn collega’s genieten van de beste koffie die er in Utrecht te krijgen is haha. Het is waardevol om elkaar weer te zien en om bij te praten.”

Wat wil je graag leren en ontdekken het komende half jaar?

“Zoals al eerder bleek: ik ben breed georiënteerd en leer graag nieuwe dingen. The sky is the limit. Qua vaardigheden streef ik ernaar om mijn efficiëntie en effectiviteit te verhogen. Daarnaast wil ik het komende halfjaar verder groeien in de functie als projectleider. Een mooie uitdaging! In deze functie kan ik de ervaring die ik heb opgedaan met mijn eigen bedrijf nog beter inzetten voor HoT, zodat we samen nóg meer winnende plannen kunnen schrijven.”

Wil je kennis maken met de andere nieuwe gezichten? Blijf op de hoogte via onze LinkedIn en website! Daar verschijnt binnenkort de volgende ‘Full house!’